Company

SmartsWay Sarajevo

SmartsWay d.o.o. je kompanija koja nudi različite usluge, uključujući upravljanje centrima za društveni i mentalni razvoj, medijskim kanalima usmjerenim na ljudski razvoj, proizvodnju i distribuciju materijala vezanih za ljudski razvoj, organizaciju izložbi i centara za promociju zdravlja i proizvoda koji mu doprinose, te specijalizirane ture za duševnu i fizičku terapiju, obuku i samorazvoj.

SmartsWay je usmjerena na poticanje srednjeg, umjerenog i inkluzivnog pristupa u svim svojim projektima. Naša posvećenost izgradnji poticajne okoline za sve naše zaposlenike, partnere i klijente ogleda se u svemu što radimo. Ove projekte i aktivnosti provodimo kako bismo stvorili zdravu i održivu ravnotežu između tijela, uma i društva.

SmartsWay Holistic Center

Duboko uronite u svijet opuštanja i duhovnog blagostanja uz naše ekskluzivne usluge holističkog centra i spa. Pružamo vam jedinstvenu priliku da se prepustite potpunom fizičkom i mentalnom opuštanju. Naša paleta usluga obuhvata terapeutske masaže, aromaterapiju, meditaciju i više, sve u cilju revitalizacije vašeg uma, tijela i duše. Dozvolite nam da vas odvedemo na putovanje ka unutarnjem miru i balansu, gdje se svi vaši stresovi i napetosti tope pod pažljivom brigom naših stručnih terapeuta. Povedite korak prema optimalnom blagostanju - dozvolite nam da vas inspirišemo, relaksiramo i obnovimo.

Holistic
Cafe

SmartsWay Cafe

SmartsWay zdravi kafić, mjesto gdje ukus susreće dobrobit. Naša filozofija je jednostavna - pružiti vam najsvježije sastojke i najukusniju hranu koja će vas osnažiti. U našem meniju ćete pronaći raznovrsne zdrave obroke, svježe voćne sokove, organsku kafu i čajeve, kao i poslastice koje su istovremeno ukusne i hranjive. Svaki zalogaj je pažljivo pripremljen kako bi vaše tijelo dobilo najbolje nutrijente, dok istovremeno oduševljavate svoje nepce. Naš zdravi kafić je mjesto gdje se briga o vašem zdravlju susreće sa zadovoljstvom dobrog obroka. Osvježite se, okrepite i uživajte u svakom trenutku sa nama.

Iscijelite tijelo i dušu u srcu Bosne, uz SmartsWay usluge